Cand conflictul are sens. Explorarea stiintei relatiilor si maiestria gestionarii conflictelor
Pret de lista:
|
11100
|
Preț: |
9989 |
Reducere: |
1111 lei (10%) |
- Carte în stoc
- Livrare estimativă în 2 zile
- Preț promoțional valabil în limita stocului. Vezi regulament promoție.
În această nouă carte, psihoterapeutul și autorul Gáspár György scrie: „Când percepem realitatea din perspectiva sinelui separat, suntem înclinați să căutăm ceea ce ne deosebește de ceilalți. Acest tip de căutare ne face să trăim doar anticipare negativă și suferință, pentru că ajunge să cimenteze tot mai puternic sentimentul de însingurare. Dacă ne schimbăm lentila și privim viața prin paradigma relațională – căutând conexiunea –, avem posibilitatea să redescoperim armonia și să trăim starea relațională de bine.“
Pe parcursul ultimelor două decenii, Gáspár György și-a dedicat cea mai mare parte din viața profesională explorării modalităților în care relațiile influențează calitatea și durata vieții umane. Aceasta este prima dintre lucrările sale în care prezintă paradigma relațională în detaliu, integrând, de asemenea, noțiuni din fizica cuantică, neuroștiințe și spiritualitate.
Gáspár spune: „Mi-am dorit să scriu o carte care să ne inspire pe toți cei care credem în puterea relațiilor. Care să ne reamintească, atunci când ne este cel mai greu, că suntem la fel de interconectați ca picăturile de apă dintr-un ocean și că întregul este mai mare decât suma părților.“
În volumul Când conflictul are sens, Gáspár György ne invită să explorăm atlasul conexiunilor interpersonale, arătându-ne că relațiile umane respectă principiul conectării – deconectării – și al reconectării. Pe măsură ce ne introduce în paradigma relațională, autorul deschide noi portaluri spre cunoaștere, încurajându-ne să privim conflictele și conversațiile dificile dintr-o nouă perspectivă. Nu este o carte oarecare de psihologie, poate că nici nu este atât de mult despre psihologie, pe cât este despre o nouă direcție de cercetare numită relațiologie – știința relațiilor interumane.
„Uneori, visurile sunt la fel de adânc înrădăcinate în noi ca traumele sau rănile sufletești de mult uitate.“